Achievers
flow-image

Velbefindende blandt medarbejdere i det "nye normale"

Dette whitepaper er udgivet af Achievers

2020 har været et år uden fortilfælde. hjemsendelsesordninger og tvungne perioder med fjernarbejde har tilsammen sat medarbejdernes velbefindende under ekstraordinært pres.Det vil forbedre medarbejdernes velbefindende og engagement at fremme en kultur, som er resilient og kontinuerlig, og maksimere medarbejderanerkendelsen.Achievers gennemførte for nylig spørgeundersøgelser blandt medarbejdere og ledere i UK, Irland, Tyskland og Nederlandene for at måle niveauerne af medarbejdernes velbefindende i hvert land samt at fastslå, hvor godt respondenterne følte, at deres arbejdsgivere havde håndteret årets begivenheder. Denne rapport om "Velbefindende blandt medarbejdere i det "nye normale"" opsummerer og undersøger resultaterne af disse spørgeundersøgelser.

Download nu

box-icon-download

*krævede felter

Please agree to the conditions

Ved at anmode om denne ressource accepterer du vores brugsbetingelser. Alle data er beskyttet af vores Privacy Notice. Hvis du har yderligere spørgsmål bedes du sende en e-mail til dataprotection@headleymedia.com.

Relaterede kategorier Fordele for medarbejdere, Styring af fjernarbejdsstyrke, Forandringsledelse, Præstationsstyring, Udvikling af arbejdsstyrken, Medarbejdermotivation, Medarbejderpræstation, Human Resources