BambooHR
flow-image

Hvordan du designer det perfekte jobinterview

Dette whitepaper er udgivet af BambooHR

I ansættelsesmiljøet i dag, der er præget af høje indsatser, hvor rekrutteringen skal balancere imellem hurtig ansættelse med langvarig ansættelseskvalitet, kan din rekrutteringsproces ikke afhænge af gamle og ustrukturerede interviewstrategier. Grib interviews an som en designer – ved bevidst at designe processen fra dens fundament til et målbevidst resultat – hvilket hjælper dig med at opbygge en udveksling, der opfanger det sande billede af de potentielle kandidater, og samtidig giver dem en fornemmelse af den oplevelse, de vil få i din organisation.Læs nu, så du også tænker som en designer.

Download nu

box-icon-download

*krævede felter

Please agree to the conditions

Ved at anmode om denne ressource accepterer du vores brugsbetingelser. Alle data er beskyttet af vores Privacy Notice. Hvis du har yderligere spørgsmål bedes du sende en e-mail til dataprotection@headleymedia.com.

Relaterede kategorier HR-administration, HR-dataanalyse, Styring af fjernarbejdsstyrke, Lederskab, Kommunikationsforbedring, Forretningsetik, Læring og talentudvikling, Medarbejderuddannelse, Talentudvikling, Udvikling af arbejdsstyrken, Lederskabsudvikling, Vidensdeling i virksomheden, Integration af nyansatte, Talentstyring, Talenterhvervelse, Rekrutteringsstrategi, Personaleansættelse, Medarbejderstyring, Anbefalinger af medarbejdere, Personaleomsætningstal