Ceridan Dayforce
flow-image

Det bedste fra 2021: Årets mest læste indlæg og emner

Dette whitepaper er udgivet af Ceridan Dayforce

Den måde, vi arbejder på, er under stadig ændring. Google Trends rapporterede, at søgninger efter "hvordan man kommer sig" nåede et rekordhøjt niveau i 2021, da vi alle søger efter måder til at vende stærkere tilbage. Arbejdsverdenen tilpasser sig fortsat, efterhånden som virksomhederne investerer i digital transformation og skaber en arbejdsplads uden grænser.Det er vigtigt at reflektere, før vi går ind i det nye år. HR har i de seneste to år spillet en strategisk rolle i medarbejderoplevelsen og sikret forretningskontinuiteten i deres organisation. Disse var de mest populære emner på Ceridian-bloggen i 2021, da HR-lederne ledte efter nye måder til at optimere den globale løn på en bedre måde, forbedre medarbejderoplevelsen og opbygge en mere resilient arbejdsstyrke.

Download nu

box-icon-download

*krævede felter

Please agree to the conditions

Ved at anmode om denne ressource accepterer du vores brugsbetingelser. Alle data er beskyttet af vores Privacy Notice. Hvis du har yderligere spørgsmål bedes du sende en e-mail til dataprotection@headleymedia.com.

Relaterede kategorier HR-administration, HR-teknologi, HR-software, HR-automatisering, Planlægning af virksomhedsressourcer, Lønadministration, HR-analyse, HR-indikator, HRIS