DocuSign
flow-image

Sikkerhed og jura: Et essentielt samarbejde

Dette whitepaper er udgivet af DocuSign

Juridiske og sikkerhedsmæssige afdelinger deler det fælles mål om at beskytte en organisation imod skade. Imens begge dog arbejder på at sikre sikkerhed og efterlevelse, varetager de respektive teams forskellige roller i at nå disse mål. Igennem tæt samarbejde og kommunikation kan hvert team hjælpe det andet med at optimere sikkerhed og efterlevelse i hele organisationen.I denne hvidbog udforskes forholdet imellem de juridiske og sikkerhedsmæssige teams i virksomheder og fremhæver bedste praksis for et succesfuldt samarbejde. Læs videre for at lære, hvordan implementering af DocuSign Monitor kan styrke politikkerne for sikkerhed og datahåndtering med det formål at forhindre risikoeksponering og hjælpe med at sikre efterlevelse.

Download nu

box-icon-download

*krævede felter

Please agree to the conditions

Ved at anmode om denne ressource accepterer du vores brugsbetingelser. Alle data er beskyttet af vores Privacy Notice. Hvis du har yderligere spørgsmål bedes du sende en e-mail til dataprotection@headleymedia.com.

Relaterede kategorier HR-administration, HR-teknologi, HR-software, HR-automatisering, Planlægning af virksomhedsressourcer, Lønadministration, HR-analyse, HR-indikator, HRIS