Eightfold
flow-image

Den ultimative købervejledning til AI inden for human resources

Dette whitepaper er udgivet af Eightfold

Fjernarbejde accelererer sideløbende med brugen af "hybride" programmer, hvor nogle arbejder på kontoret, og andre fjernarbejder. De gamle måder til at adressere nøgleudfordringer er ved at være forældede, og praksis inden for menneskelige ressourcer har ikke forberedt virksomhederne på fjernarbejde, meget forskelligartede arbejdsstyrker og den kontinuerligt skiftende karakter af selve arbejdet. AI er nu en nødvendighed for at administrere den moderne arbejdsstyrke. Nu er det tid til at komme i gang med at bruge AI til alle dine behov for talentstyring og -erhvervelse.Denne vejledning giver dig en fuld forståelse af, hvordan du kan inkorporere AI i din virksomhed. Læs nu for at få mere at vide.

Download nu

box-icon-download

*krævede felter

Please agree to the conditions

Ved at anmode om denne ressource accepterer du vores brugsbetingelser. Alle data er beskyttet af vores Privacy Notice. Hvis du har yderligere spørgsmål bedes du sende en e-mail til dataprotection@headleymedia.com.

Relaterede kategorier Lige vilkår, HR-strategi, Ledelsesformer, Ændringsledelse, Forandringsledelse, Benchmarking, Konkurrencestrategi, Strategisk analyse, Strategiformulering, Teamledelse, Direktion, Ansættelsesstrategier, Præstationsstyring, Talentstyring, Talenterhvervelse, Human Resources