Eightfold
flow-image

Fremkomsten af den intelligente talentplatform

Dette whitepaper er udgivet af Eightfold

I en økonomi i vækst bliver din virksomhed til "de mennesker, du ansætter", det vil sige, at din evne til at finde, tiltrække og udvælge de bedste kandidater er kritisk.Det teknologiske marked er fyldt med en uendelig række af nye rekrutteringsværktøjer, og det loves for mange af disse, at de perfekte ansøgere til din virksomhed vil blive fundet ved hjælp af AI.En intelligent talentplatform integrerer medarbejderindsigt – deres færdigheder, evner, erfaringer, karriereønsker, præstation, demografi, læringsbehov, udviklingsmuligheder – og bruger disse oplysninger til at hjælpe mennesker med at finde de rigtige muligheder for dem. Derfor udgør de intelligente talentplatforme rygraden i en integreret talentstyring.Denne vejledning vil give dig større indsigt i de intelligente talentplatformes fremkomst og vigtighed.

Download nu

box-icon-download

*krævede felter

Please agree to the conditions

Ved at anmode om denne ressource accepterer du vores brugsbetingelser. Alle data er beskyttet af vores Privacy Notice. Hvis du har yderligere spørgsmål bedes du sende en e-mail til dataprotection@headleymedia.com.

Relaterede kategorier Lederskab, HR-teknologi, Lederskabsudvikling, Talentstyring, Talenterhvervelse, Personaleansættelse, Rekruttering