Engagedly Inc
flow-image

5 teknologidrevne innovationer til implementering i onboarding-processen

Dette whitepaper er udgivet af Engagedly Inc

Vi lever i en informationsæra, hvor teknologidrevne innovationer understøtter forretningsprocedurer og øger effektiviteten og produktiviteten. COVID-19 afbrød brancher verden over, og det har været mere udfordrende end nogensinde før at finde og fastholde de rigtige talenter. Alt for mange organisationer forsømmer det vigtige human resources-aspekt, der kaldes "onboarding".Det lyder i første omgang kompliceret og dyrt at investere i et effektivt onboarding-program, men det koster langt mere i det lange løb, hvis man ikke har etableret onboarding-procedurer.Læs nu for at opdage 5 teknologidrevne innovationer, der skal implementeres i onboarding-processen.

Download nu

box-icon-download

*krævede felter

Please agree to the conditions

Ved at anmode om denne ressource accepterer du vores brugsbetingelser. Alle data er beskyttet af vores Privacy Notice. Hvis du har yderligere spørgsmål bedes du sende en e-mail til dataprotection@headleymedia.com.

Relaterede kategorier Medarbejderuddannelse, Medarbejdermotivation, Medarbejderpræstation, Medarbejderbevarelse, Medarbejderstyring