Glint
flow-image

Værktøjkasse til medarbejdersucces: Well-Being

Dette whitepaper er udgivet af Glint

Det er utroligt udfordrende at holde øje med medarbejderengagement og -velbefindende i tider præget af hurtige forandringer og usikkerhed. Værktøjskasse til medarbejdersucces: Well-Being er en ressource, der hjælper organisationer med at forstå, hvordan medarbejderne håndterer stress, og hvilken støtte de har brug for til at få succes.Download denne værktøjskasse for at lære om: Spørgsmål til spørgeundersøgelse blandt medarbejderne – hvad du skal spørge om, og hvordan du prioriterer den feedback, der er allervigtigst for at forstå velbefindendet og sandsynligheden for udbrændthed. , De fire vigtigste succesvaner – en vejledning til at styrke en stærk, personorienteret kultur selv i krisetider og usikkerhed., Samtalevejledning – tips til medarbejdere og ledere om at have en til en-kommunikation af høj kvalitet, der opbygger tillid og understøtter velbefindendet..

Download nu

box-icon-download

*krævede felter

Please agree to the conditions

Ved at anmode om denne ressource accepterer du vores brugsbetingelser. Alle data er beskyttet af vores Privacy Notice. Hvis du har yderligere spørgsmål bedes du sende en e-mail til dataprotection@headleymedia.com.

Relaterede kategorier HR-administration, HR-dataanalyse, Outsourcing af arbejde, Styring af fjernarbejdsstyrke, Fraværsstyring, Lederskab, Udviklingsledere, Kommunikationsforbedring, Lovgivning om regelefterlevelse, Forretningsetik, HR-strategi, Ledelsesformer, Ændringsledelse, Forandringsledelse, Benchmarking, Konkurrencestrategi, Strategisk analyse, Strategiformulering, Teamledelse, Direktion, Ansættelsesstrategier, Præstationsstyring