intelliHR
flow-image

30 HR-nøglemålinger til sporing og måling i 2021

Dette whitepaper er udgivet af intelliHR

Peter Drucker skrev den berømte sætning: "Det, der bliver målt, bliver administreret", og for at kunne styre og forbedre de forskellige initiativer og ansvarsområder, der falder under menneskelige ressourcer, er der nogle HR-nøglemålinger, som du bør overveje at spore.Læs nu for at afdække de HR-nøglemålinger, der skal med i din næste rapport.

Download nu

box-icon-download

*krævede felter

Please agree to the conditions

Ved at anmode om denne ressource accepterer du vores brugsbetingelser. Alle data er beskyttet af vores Privacy Notice. Hvis du har yderligere spørgsmål bedes du sende en e-mail til dataprotection@headleymedia.com.

Relaterede kategorier HR-administration, HR-dataanalyse, Outsourcing af arbejde, Styring af fjernarbejdsstyrke, Fraværsstyring, Lederskab, Udviklingsledere, Kommunikationsforbedring, Lovgivning om regelefterlevelse, Forretningsetik, HR-strategi, Ledelsesformer, Ændringsledelse, Forandringsledelse, Benchmarking, Konkurrencestrategi, Strategisk analyse, Strategiformulering, Teamledelse, Direktion, Ansættelsesstrategier, Præstationsstyring, HR-teknologi, HR-software, HR-automatisering, Planlægning af virksomhedsressourcer, Lønadministration, HR-analyse, HR-indikator, HRIS