intelliHR
flow-image

Vil du udrulle et nyt system? Prøv disse 5 strategier for at øge de digitale færdigheder og indførelsen

Dette whitepaper er udgivet af intelliHR

Digitale færdigheder er ikke et kompetencesæt, men et mindset. Det er en persons evne, selvtillid og motivation til at navigere og bruge de digitale miljøer med succes for at opnå det ønskede resultat. Når man udruller et nyt system, om det er en ressource eller et digitalt værktøj, starter alle fra nul.For at sikre, at dine medarbejdere er parate til at interagere med det, er der en række strategier, der bør anvendes sammen. Læs nu for at få mere at vide.

Download nu

box-icon-download

*krævede felter

Please agree to the conditions

Ved at anmode om denne ressource accepterer du vores brugsbetingelser. Alle data er beskyttet af vores Privacy Notice. Hvis du har yderligere spørgsmål bedes du sende en e-mail til dataprotection@headleymedia.com.

Relaterede kategorier HR-administration, HR-strategi, Ledelsesformer, Ændringsledelse, Forandringsledelse, Benchmarking, Konkurrencestrategi, Strategisk analyse, Strategiformulering, Teamledelse, Direktion, Ansættelsesstrategier, Præstationsstyring, HR-teknologi, HR-software, HR-automatisering, Planlægning af virksomhedsressourcer, Lønadministration, HR-analyse, HR-indikator, HRIS