Lanteria HR
flow-image

Rekrutteringsstatistik alle HR-professionelle har brug for at kende

Dette whitepaper er udgivet af Lanteria HR

Det kan ikke benægtes, at ansættelse kan være vanskeligt. I denne robuste økonomi er det meget sværere at finde nogle, hvor der kan sættes flueben ved alle kasser. Arbejdsgiverne kæmper om de bedste talenter, og du har brug for alle de fordele, du kan få.Derfor har vi udarbejdet en liste over de bedste rekrutteringsstatistikker, der kan hjælpe dig med at udvikle en succesfuld ansættelsesplan. Læs nu for at få mere at vide!

Download nu

box-icon-download

*krævede felter

Please agree to the conditions

Ved at anmode om denne ressource accepterer du vores brugsbetingelser. Alle data er beskyttet af vores Privacy Notice. Hvis du har yderligere spørgsmål bedes du sende en e-mail til dataprotection@headleymedia.com.

Relaterede kategorier HR-administration, HR-dataanalyse, Outsourcing af arbejde, Styring af fjernarbejdsstyrke, Fraværsstyring, Lederskab, Udviklingsledere, Kommunikationsforbedring, Lovgivning om regelefterlevelse, Forretningsetik, Talentstyring, Talenterhvervelse, Rekrutteringsstrategi, Ansættelseslovgivning, Medarbejderbevarelse, Personaleansættelse, Medarbejderstyring, Medarbejderløn, Anbefalinger af medarbejdere, Personaleomsætningstal, Arbejdsstyrkestyring, Efterlevelse af lovgivning, Human Resources, Virksomhedernes sociale ansvar, Ansættelse af midlertidigt og outsourcet personale, Personaleuddannelse, Rekruttering, Præstationsgennemgang