Lanteria HR
flow-image

En omfattende vejledning til kompetencevurderinger

Dette whitepaper er udgivet af Lanteria HR

Det er med så mange ansøgere på markedet vigtigere end nogensinde før at skabe en engagerende og behagelig kandidatoplevelse. Du skal dog finde en balance imellem dette og vælge det bedste talent til din stilling.Duelighedsprøver i arbejdsmedfør kan på arbejdsmarkedet i dag give rekrutteringsmedarbejdere en markedsfordel. Kandidater, der bliver ansat på baggrund af deres evner i stedet for deres baggrund, er mere tilbøjelige til at blive længere og præstere forholdsvist bedre.Læs videre, hvis du er klar til at indføre duelighedstest i din ansættelsesstrategi. Vi fører dig igennem processen.

Download nu

box-icon-download

*krævede felter

Please agree to the conditions

Ved at anmode om denne ressource accepterer du vores brugsbetingelser. Alle data er beskyttet af vores Privacy Notice. Hvis du har yderligere spørgsmål bedes du sende en e-mail til dataprotection@headleymedia.com.

Relaterede kategorier HR-strategi, Ledelsesformer, Ændringsledelse, Forandringsledelse, Benchmarking, Konkurrencestrategi, Strategisk analyse, Strategiformulering, Teamledelse, Direktion, Ansættelsesstrategier, Præstationsstyring, Talentstyring, Talenterhvervelse, Rekrutteringsstrategi, Ansættelseslovgivning, Medarbejderbevarelse, Personaleansættelse, Medarbejderstyring, Medarbejderløn, Anbefalinger af medarbejdere, Personaleomsætningstal, Arbejdsstyrkestyring, Efterlevelse af lovgivning, Human Resources, Virksomhedernes sociale ansvar, Ansættelse af midlertidigt og outsourcet personale, Personaleuddannelse, Rekruttering, Præstationsgennemgang