Namely
flow-image

Fremtiden for HR-funktionsrapporten

Dette whitepaper er udgivet af Namely

På grund af COVID-19 har HR stået over for hidtil usete udfordringer. Det har sjældent været nødvendigt for HR-funktionen at kunne reagere så hurtigt og dramatisk for at opfylde behov, der er så presserende, for arbejdsstyrken og virksomheden. Disse trends kræver, at HR genovervejer sine roller og prioriteter, imens arbejdsverdenen forandrer sig.Hvordan kan vi fremover forvente, at HR-funktionen ser ud, og hvordan kan professionelle tilpasse sig dette?Læs nu for at få de nøgletrends, HR-teams bør tage til sig for at få succes i år og fremover.

Download nu

box-icon-download

*krævede felter

Please agree to the conditions

Ved at anmode om denne ressource accepterer du vores brugsbetingelser. Alle data er beskyttet af vores Privacy Notice. Hvis du har yderligere spørgsmål bedes du sende en e-mail til dataprotection@headleymedia.com.

Relaterede kategorier HR-administration, HR-dataanalyse, Outsourcing af arbejde, Styring af fjernarbejdsstyrke, Fraværsstyring, Lederskab, Udviklingsledere, Kommunikationsforbedring, Lovgivning om regelefterlevelse, Forretningsetik, HR-strategi, Ledelsesformer, Ændringsledelse, Forandringsledelse, Benchmarking, Konkurrencestrategi, Strategisk analyse, Strategiformulering, Teamledelse, Direktion, Ansættelsesstrategier, Præstationsstyring