Namely
flow-image

Fem ting, som alle CEO'er bør gøre for at støtte HR

Dette whitepaper er udgivet af Namely

Det har er afgørende for alle CEO'er at støtte deres medarbejderteams. Spørg en hvilken som helst leder af mennesker, og jeg vil vædde på, at de vil fortælle dig, at de sidste 18 måneder har udfordret dem på utænkelige måder. Selvom det sandsynligvis gælder for os alle, har vi bedt disse mennesker om at udføre et kæmpe arbejde igennem pandemien. Læs nu for at få indsigt i fem måder, som alle CEO'er behøver til at støtte deres medarbejdere i en verden efter pandemien:

Download nu

box-icon-download

*krævede felter

Please agree to the conditions

Ved at anmode om denne ressource accepterer du vores brugsbetingelser. Alle data er beskyttet af vores Privacy Notice. Hvis du har yderligere spørgsmål bedes du sende en e-mail til dataprotection@headleymedia.com.

Relaterede kategorier HR-administration, HR-dataanalyse, Outsourcing af arbejde, Styring af fjernarbejdsstyrke, Fraværsstyring, Lederskab, Udviklingsledere, Kommunikationsforbedring, Lovgivning om regelefterlevelse, Forretningsetik, HR-strategi, Ledelsesformer, Ændringsledelse, Forandringsledelse, Benchmarking, Konkurrencestrategi, Strategisk analyse, Strategiformulering, Teamledelse, Direktion, Ansættelsesstrategier, Præstationsstyring