Paycor
flow-image

Præstationsstyring: En definition til HR-ledere

Dette whitepaper er udgivet af Paycor

Det er nemt at definere præstationsstyring: Det er alt, hvad en virksomhed gør for at spore og forbedre, hvor effektivt en medarbejder udfører sit arbejde. Ansvaret for at give lederne de værktøjer, de har brug for til at belønne succesfuld præstation og finde måder at hjælpe de medarbejdere, der kæmper med noget, påhviler HR-lederne. Uden en succesfuld præstationsstyring vil dit team – og din virksomhed – aldrig nå sit fulde potentiale.Læs nu for at dykke dybere ned i, hvorfor præstationsstyring er vigtig for din virksomhed.

Download nu

box-icon-download

*krævede felter

Please agree to the conditions

Ved at anmode om denne ressource accepterer du vores brugsbetingelser. Alle data er beskyttet af vores Privacy Notice. Hvis du har yderligere spørgsmål bedes du sende en e-mail til dataprotection@headleymedia.com.

Relaterede kategorier HR-administration, HR-dataanalyse, Outsourcing af arbejde, Styring af fjernarbejdsstyrke, Fraværsstyring, Lederskab, Udviklingsledere, Kommunikationsforbedring, Lovgivning om regelefterlevelse, Forretningsetik, Talentstyring, Arbejdsstyrkestyring, Efterlevelse af lovgivning, Human Resources, Virksomhedernes sociale ansvar, Ansættelse af midlertidigt og outsourcet personale, Personaleuddannelse, Rekruttering, Præstationsgennemgang

Flere ressourcer fra Paycor