Rippling
flow-image

6 nøglefordele ved at anvende et sporingssystem til ansøgere

Dette whitepaper er udgivet af Rippling

Ansættelse af den perfekte kandidat kan være en integreret del af virksomhedens succes, men rekrutteringsprocessen er tids- og ressourcekrævende. Med et sporingssystem til ansøgere er meget af den hovedpine, der er forbundet med ansættelsesprocessen, strømlinet for at skabe en mere effektiv og virkningsfuld oplevelse, så du kan fokusere på at hyre de bedste. Læs nu for at få mere at vide.

Download nu

box-icon-download

*krævede felter

Please agree to the conditions

Ved at anmode om denne ressource accepterer du vores brugsbetingelser. Alle data er beskyttet af vores Privacy Notice. Hvis du har yderligere spørgsmål bedes du sende en e-mail til dataprotection@headleymedia.com.

Relaterede kategorier HR-administration, HR-teknologi, HR-software, HR-automatisering, Planlægning af virksomhedsressourcer, Lønadministration, HR-analyse, HR-indikator, HRIS, Talentstyring, Arbejdsstyrkestyring, Efterlevelse af lovgivning, Human Resources, Virksomhedernes sociale ansvar, Ansættelse af midlertidigt og outsourcet personale, Personaleuddannelse, Rekruttering, Præstationsgennemgang