Rippling
flow-image

Hvad er et LMS (styringssystem til uddannelse)? Her er alt, du har brug for at vide

Dette whitepaper er udgivet af Rippling

Når det drejer sig om onboarding af nye medarbejdere og skulle fortsætte med at engagere dem på lang sigt, er kontinuerlig uddannelse en nødvendighed på arbejdspladsen. Evnen til at strømline processen ved hjælp af et styringssystem til uddannelse er en måde til at sikre, at du stadig lever op til standarden, samtidig med at du udbyder den færdighedsbaserede undervisning, som dine medarbejdere efterspørger.Hvad er et LMS? Læs nu for at få mere at vide.

Download nu

box-icon-download

*krævede felter

Please agree to the conditions

Ved at anmode om denne ressource accepterer du vores brugsbetingelser. Alle data er beskyttet af vores Privacy Notice. Hvis du har yderligere spørgsmål bedes du sende en e-mail til dataprotection@headleymedia.com.

Relaterede kategorier HR-administration, HR-dataanalyse, Outsourcing af arbejde, Styring af fjernarbejdsstyrke, Fraværsstyring, Lederskab, Udviklingsledere, Kommunikationsforbedring, Lovgivning om regelefterlevelse, Forretningsetik, Læring og talentudvikling, Medarbejderuddannelse, Talentudvikling, Udvikling af arbejdsstyrken, Medarbejdermotivation, Medarbejderpræstation, Uddannelseskursus, Lederskabsudvikling, Vidensdeling i virksomheden, Integration af nyansatte, Talentstyring, Arbejdsstyrkestyring, Efterlevelse af lovgivning, Human Resources, Virksomhedernes sociale ansvar, Ansættelse af midlertidigt og outsourcet personale, Personaleuddannelse, Rekruttering, Præstationsgennemgang