Uber for Business
flow-image

Boost moralen hos medarbejdere og kunder med madlevering

Dette whitepaper er udgivet af Uber for Business

Mad anvendes ofte til at skabe sociale bånd, dele belønning og skabe goodwill. Forholdet imellem dig, dine teammedlemmer og kunder er ingen undtagelse. Efterhånden som personerne fysisk distancerer sig, er der en mulighed for at vise dine medarbejdere og kunder, at du stadig tænker på dem.I denne e-bog vil vi undersøge, hvordan det at give måltider til dine medarbejdere, kunder og andre kan forbedre moralen og deres generelle velbefindende. Uanset om det drejer sig om takeaway eller levering, om det er i arbejdstiden eller i fritiden, kan det være en hjælpende hånd at give de personer, der har forbindelse til din virksomhed et måltid, og øge engagementet.

Download nu

box-icon-download

*krævede felter

Please agree to the conditions

Ved at anmode om denne ressource accepterer du vores brugsbetingelser. Alle data er beskyttet af vores Privacy Notice. Hvis du har yderligere spørgsmål bedes du sende en e-mail til dataprotection@headleymedia.com.

Relaterede kategorier Kompensation og fordele, Belønning og incitamenter., Belønning af medarbejdere, Kompensation af medarbejdere, Bonusstruktur, Fordele for medarbejdere, Sygeforsikring, Pensionsordning og pension, Ferie og sygdom, Lige vilkår, Læring og talentudvikling, Medarbejderuddannelse, Talentudvikling, Udvikling af arbejdsstyrken, Medarbejdermotivation, Medarbejderpræstation, Uddannelseskursus, Lederskabsudvikling, Vidensdeling i virksomheden, Integration af nyansatte, Talentstyring, Arbejdsstyrkestyring, Efterlevelse af lovgivning, Human Resources, Virksomhedernes sociale ansvar, Ansættelse af midlertidigt og outsourcet personale, Personaleuddannelse, Rekruttering, Præstationsgennemgang