UKG
flow-image

Udvikling af fremtidens fabrik

Dette whitepaper er udgivet af UKG

For at ændre produktionen skal du ændre arbejdsstyrken.Digital transformation – et nøgleelement i det, der er blevet kaldt den fjerde industrielle revolution – medfører en radikal ændring af produktionsvirksomheden i UK. Disse ændringer er ikke kommet ud af ingenting: Den globale markedsplads, der udvikler sig, lean-produktionsteknikker, politiske omvæltninger og andre faktorer spiller alle en rolle i et hurtigt skiftende produktionslandskab.I denne turbulente verden er producenterne på udkig efter nye måder til at gøre tingene. De er på udkig efter driftseffektivitet. De er på udkig efter bedre kompetencer og mere medarbejderfleksibilitet. De er på udkig efter eksperthjælp til at være på forkant med ændringerne. Opbygning, implementering og administration af en fleksibel og meget produktiv arbejdsstyrke er afgørende for, at produktionen bliver en succes.

Download nu

box-icon-download

*krævede felter

Please agree to the conditions

Ved at anmode om denne ressource accepterer du vores brugsbetingelser. Alle data er beskyttet af vores Privacy Notice. Hvis du har yderligere spørgsmål bedes du sende en e-mail til dataprotection@headleymedia.com.

Relaterede kategorier Konkurrencestrategi, Medarbejderpræstation, Personaleansættelse, Arbejdsstyrkestyring, Efterlevelse af lovgivning, Virksomhedernes sociale ansvar, Personaleuddannelse, Rekruttering, Præstationsgennemgang