UKG
flow-image

Arbejdets nye fremtid

Dette whitepaper er udgivet af UKG

Det er for arbejdsorganisationer nødvendigt at tage den datadrevne arbejdsstyrkes transformation til sig for at kunne adressere udfordringerne fra 2020 og være stærkere i denne nye fremtid for arbejdet. Det fremstår klart ud fra research og vores globale partnerskaber med førende virksomheder, at virksomheder skal fokusere på fire vigtige søjler for at trives i fremtiden: BESKYT – frem hurtighed, resiliens og sikkerhed, PLANLÆG OG UDFØR – optimer omkostninger, produktivitet og præstation, EFTERLEV – lev op til eksisterende og ny lovgivning og regler, KOMMUNIKER – opbyg tillid, gennemsigtighed og engagement hos dine medarbejdere.

Download nu

box-icon-download

*krævede felter

Please agree to the conditions

Ved at anmode om denne ressource accepterer du vores brugsbetingelser. Alle data er beskyttet af vores Privacy Notice. Hvis du har yderligere spørgsmål bedes du sende en e-mail til dataprotection@headleymedia.com.

Relaterede kategorier Fraværsstyring, Lederskab, Forandringsledelse, Medarbejderuddannelse, Mobil teknologi, Medarbejderbevarelse, Personaleansættelse, Arbejdsstyrkestyring, Human Resources