Youmanage
flow-image

Hvordan tilvejebringes (og vedligeholdes) en berigende oplevelse for fjernmedarbejderne

Dette whitepaper er udgivet af Youmanage

Det kan være en udfordring for virksomheder og især HR-afdelinger at skabe en berigende medarbejderoplevelse for dem, der arbejder hjemme på fuld tid. Hvordan kan vi sikre, at deres oplevelse svarer til den oplevelse, som dem, der arbejder på kontoret, har? Hvordan får de adgang til den samme uddannelse, faciliteter og teknologi, som dem, der arbejder på kontoret? Læs videre for at få 6 nøglestrategier for opbygning og vedligeholdelse af en berigende medarbejderoplevelse for dem, der arbejder hjemmefra.

Download nu

box-icon-download

*krævede felter

Please agree to the conditions

Ved at anmode om denne ressource accepterer du vores brugsbetingelser. Alle data er beskyttet af vores Privacy Notice. Hvis du har yderligere spørgsmål bedes du sende en e-mail til dataprotection@headleymedia.com.

Relaterede kategorier HR-administration, HR-dataanalyse, Outsourcing af arbejde, Styring af fjernarbejdsstyrke, Fraværsstyring, Lederskab, Udviklingsledere, Kommunikationsforbedring, Lovgivning om regelefterlevelse, Forretningsetik, HR-strategi, Ledelsesformer, Ændringsledelse, Forandringsledelse, Benchmarking, Konkurrencestrategi, Strategisk analyse, Strategiformulering, Teamledelse, Direktion, Ansættelsesstrategier, Præstationsstyring, Talentstyring, Arbejdsstyrkestyring, Efterlevelse af lovgivning, Human Resources, Virksomhedernes sociale ansvar, Ansættelse af midlertidigt og outsourcet personale, Personaleuddannelse, Rekruttering, Præstationsgennemgang