Zenefits
flow-image

Genåbning af din arbejdsplads – sikkert – med Truework og Zenefits

Dette whitepaper er udgivet af Zenefits

Selvom virksomhederne skal genåbne for at være levedygtige, er beskyttelse af medarbejderne fra de farer, der er forbundet med virussen, stadig af største betydning. Zenefits er for nylig gået sammen med Truework for at gøre det nemmere for dig.Trueworks værktøj til kontrol af medarbejdernes helbred blev udviklet til at give virksomheder i alle størrelser lidt ro i sindet, fordi deres medarbejdere er sunde, og deres arbejdspladser stadig er sikre i denne krisetid.Læs nu for at få mere at vide.

Download nu

box-icon-download

*krævede felter

Please agree to the conditions

Ved at anmode om denne ressource accepterer du vores brugsbetingelser. Alle data er beskyttet af vores Privacy Notice. Hvis du har yderligere spørgsmål bedes du sende en e-mail til dataprotection@headleymedia.com.

Relaterede kategorier HR-strategi, Ledelsesformer, Ændringsledelse, Forandringsledelse, Benchmarking, Konkurrencestrategi, Strategisk analyse, Strategiformulering, Teamledelse, Direktion, Ansættelsesstrategier, Præstationsstyring, Talentstyring, Arbejdsstyrkestyring, Efterlevelse af lovgivning, Human Resources, Virksomhedernes sociale ansvar, Ansættelse af midlertidigt og outsourcet personale, Personaleuddannelse, Rekruttering, Præstationsgennemgang